KVX300
2020.04.22
|
|
0 0
12294
|
Vadregényes annyit jelent nálam, hogy lehetőleg kinn a természetben, messze a legtöbb lakott településtől, kihívást jelentő, nem könnyen megközelíthető (lásd. navigálás és/vagy terepviszonyok) helyen és még lehet, hogy gyalogolni is kell pár 100 m-t. Rengeteg ilyen hely van Magyarországon. Kb. 370 túracélpontot tartok nyilván, amelyekből kb 60-at kerestem fel idáig. Van még bőven! És persze mindegyik célpont olyan, hogy (a felvétel pillanatában) még nem jártam ott, de valamiért érdekesnek találom. Az eddigi tapasztalat szerint gyorsabban szaporodik a lista, mint ahogy fel tudom keresni őket.
Úgy látom neked is vannak célpontjaid. Ezeket felkeresgetheted a jövőben. Egyik vár nem hasonlít a másikhoz. Mindegyiknek külön története van. Bunkerek is elég változatosak: az egyik vegyvédelmi, a másik légvédelmi, a harmadik híradós, stb... Ha gondolod adhatok még tippeket, de alapvetően mindenkinek magának kell megtalálnia azokat a célpontokat, amik érdeklik, amik motiválják. Bár nem tudom merrefelé jártál már kis hazánkban, de szerintem ne írd még le ilyen könnyen a hazai célpontokat. |
Előzmény: franky71 (12291)
|
|