Beavis Butt-Head Creative Commons License 2020.04.19 0 0 113

Az Alvilág nekem is bejött, a topicjában elég sokszor beszéltem arról is, hogy mik voltak a hasonlóságai, meg az eltérései az Aranyélethez képest, így ezt most nem ismétlem meg. (Utóbbiban azonban nemcsak Thuróczy karaktere jött át jól, hanem a Miklósi család másik három tagja, meg Endrebá' és Gál Feri is, sőt, még a mellékszereplők nagy többsége is...

 

Amiért az Alvilág megrekedt egy széria után, az ugyanazért van, amiért az Aranyélet másik két évadát végül nem adta le a tv2: nem ezt kajálják a kertévék nézői. Túl sötét, túl erőszakos, túl trágár... ezt inkább csak filmekben nézik el, nem sorozatokban. Meg még ha ilyen szinten nem is találkozik az átlagember a bűnnel és a mocsokkal a környezetében, attól még valahol mind hihető, és néhol ijesztően életszagú.

 

Emiatt pedig ez a sorozat sem biztos, hogy megkapja az esélyt a következő szériára, és ez megint nem holmi vírustól függ. Attól azonban nem félek, hogy ebbe a 10 részbe ne lehessen mindent begyömöszölni, amit a műhiba és a mindenáron gyerekvállalás kerete ad, az Alvilágnál is belefért ugyanennyibe (vagy csak 8-ba?), hogy kiderüljön, ki és miért is lőtte le a családfőt.

Előzmény: GPS (104)