És ez csak az egyik fele, amit majd a drága EHF azzal megválaszol, hogy márciustól-augusztusig ( vagy fene tudja meddig) pihentek :)
A másik, és ebben az esetben még nagyobb kérdés, szeptemberben jó esetben elkezdődik az új szezon, lemegy az ősz, decemberben Mackovcek újra felkapja a veszprémi mezt? hát persze, hogy nem... Akkor viszont ( amennyiben bejutunk) a 2020/21-es kerettel lejátszuk a 2019/20-as szezon BL döntőjét?!(ezt már az augusztusi dátumnál is nehezen lehetett elképzelni, viszont ott még talán valamilyen egyezségre lehetett volna jutni) Ez így visont teljesen nevetséges és érdektelen.
Én kb. olyan színvonalat tudnék elképzelni, mint annó a szilveszteri kézialbda gálán... :)
Ha ez így marad, akkor valószínűleg lesz egy eladó FF-jegyem, mert én ehhez nem igazán akarok asszisztálni...
Felháborító, semmilyen sportszakmai aspektusát nem látom a döntésnek, csak a pénzről szól az egész. SZÁNALOM
Ami viszont számomra meglepő, hogy Magyarády úr kommentjeiből nekem az jön le, hogy Ő támogatja ezt az ötletet.