Rettenet Creative Commons License 1999.06.11 0 0 94
most én kérdezem. komolyan beszélsz?
Ebben a szakmában ha valaki nem naprakész, akkor az szép lassan eláshatja magát. Nem tartom valószínűnek, hogy a naprakészség egy leadott órán, vagy az arra való felkészülésben merül ki. Azt a bizonyos felkészülést folyamatosan kell művelni, hogy tudd alkalmazni, ha szükség van rá. Nempedig úgy, hogy erről lila fogalmam sincs, utánnanézek, aztán mondok valamit.
Ami meg a rossz mondatot, meg a számonkérést illeti, legalább rájön a páciens arra is, hogy senki nem tudhat mindent. Én hányni tudok az olyan tanároktól, akik képtelenek beismerni, hogy egyes diákok az ő szakterületükön bizonyos téren mérföldekkel jobbak. Mindenki hibázik, mindenkit érhet olyan kérdés, amire nem tudja a választ, vagy csak sejti. Ha ezt be is ismeri valaki, akkor nem hiszem, hogy bárki előtt leégetné magát. Inkább csak akkor, ha megpróbálja elkendőzni.
Asszem egy tanórán, főleg egy ilyen jellegűn, nem árt, ha egy bizonytalan válasz helyett gondolkodásra adja a fejét a diák is, meg a tanár is.
Szóval én aszondom, hogy aki ért hozzá annak nem kell felkészülés, mert folyamatosan teszi azt.
útyhoty még mindig gyenge az indokod. Lehetett volna pl. Szombaton is felkészülni, ha már annyira akartál. Csak az időbeosztásodat kellett volna kissé másképpen megcsinálni.
Előzmény: myprint (92)