Bert Baxter Creative Commons License 2020.04.16 0 4 29667

Nekem nem tök mindegy. Az ilyen "havernak olcsón adjuk az önkormányzati bérleményt" típusú ügyletek undorítóak akkor is, amikor régi SZDSZes, vagy hasonló elvtelen baloldali bajkeverők művelik őket, és akkor is, amikor Mikutyánkkölyke-jellegű, nemzeties alakok. A simlis, urambátyám viszonyok minden oldalon visszataszítóak.

 

Gondolj bele, hogy a Tiffán- és Ákos-kaliberű, óriási országos ismertséggel, elismertséggel, és az ezzel járó anyagi helyzettel bíró emberek 2015-ben kb. havi  bruttó 143.000 Ft-ot fizetnek egy dunaparti, 270 m2-es ingatlanért. Egy olyan ingatlanért, ami vendéglátásra, azaz kereskedelmi tevékenységre szolgál. Miközben akkoriban ennyiért mentek az 50-60 m2-es albérletek Budapesten, nem is beszélve közelmúlt 160-180 ezres árairól, amit nem jól prosperáló borászok és országos hírű, professzionális előadók bevételeiből kell kigazdálkodni. (2015-ben a mi cégünk kerekítve havi br. 850.000 Ft-ot fizetett a 175 m2-es irodáért.)

 

És persze lehet azt mondani, hogy de hát nem is ment jól a hely, meg hogy kulturális missziót teljesített, de akkor vállalják föl, legyen Andante Kulturális Egyesület, kapjon állami/önkormányzati támogatást, legyen nyilvános és átlátható a működése, stb.

 

Ráadásul az, hogy a cég most a Mészáros-cégcsoport része lesz, kifejezetten ellenszenves. Keresztény, nemzeti érzelmű emberként és polgárként én nem tudom elfogadni, hogy egy harácsoló, proli niemand teszi rá zsíros mancsát erre a helyre is.

 

Szóval Ákos valószínűleg jól tette, hogy legalább most kiszállt ebből a tisztességtelen, kaotikus bizniszből.

Előzmény: bloodline (29665)