Újlaki Creative Commons License 1999.06.10 0 0 207
Sztrájkszervezés...

Én felvállaltam, és megtettem, amit tudtam. A szerverem, az újságom ennek volt alárendelve, hetekig nem frissítettem más anyagot (na jó, a linux-híreket lektoráltam...) Akinek lehetett, szóltam, a leveleimet a sztrájkfelhívással írtam alá, még az itteni hozzászólásokat is néha. De az én forgalmam még nagyon kicsi, nem tudtam egymagam elegendő nyilvánosságot adni a dolognak. Azért volt, aki segített. Egyesekről tudom, kik, másokról, sajnos, nem: mindenesetre köszönet nekik, ismeretlenül is!

Az internetent nincs szakszervezet, itt mindenkinek magának kellett volna szervezni, továbbvinni a dolgot. Úgy érzem, még mindig másra várunk, felsőbb utasításra várunk, ahogy te mondod, John.

6-án reggel (előző nap és éjjel nem voltam otthon) feltettem a sztrájkos oldalt, éjfél után pár perccel vettem le. Azt hiszem Isten és Matáv előtt tiszta vagyok. :-)

A többiek... Az index is sztrájkolhatott volna. Nem hiszem, hogy egy nap alatt bárki átpártolt volna a másikhoz. De itt már a rövid távú érdekek a hosszú távúak ellen dolgoznak (ennek meghatározása: kicsinyesség, rövidlátás). De mindenki elsősorban a saját lelkiismeretének tartozik elszámolással. És persze a látogatóinak.

Előzmény: John Zero2 (205)