Törölt nick Creative Commons License 2020.04.14 0 1 2617

"Azaz ha az aktív korosztályból mindenki úgy élné az életét, mintha mi sem történt volna, akkor két héten belül túlterhelődne az egészségügyi rendszer és a betegeket képtelenség lenne ellátni"

 

Nem hiszem hogy a 2 véglet létezik csak, a szélsőséges megoldások ritkán a helyes válaszok egy problémára. Most az hogy mindenki maradjon otthon, és naponta súlykolják az emberekbe hogy ez a vírus mindenkire veszélyes, szélsőséges, és hamis válasz. Meg is lesz az eredménye, mivel a vakcina ha idén elkészül és mindenki meg is kapja, az egy kissebb fajta csoda lenne... ez esetben a becslések szerint legalább 500 millió ember fogja elveszteni az állását. Azért dolgoztak hogy tudják fizetni a lakhatást, és az élelmet. 500 millió állás 500 millió családot tart el. Puzsér ahogy mondta ha mindenki meg akarja úszni, akkor végül senki nem fogja.

 

Majd amikor újra jön a fűtési szezon, és ülsz a karanténban, majd lehet gondolkozni hogy a maradék száraz kenyeret egyél, vagy kérjél kölcsön sokadjára, ha még van kitől. Akkor már nem a koronavírus lesz a téma.

Előzmény: lyukas csokoládé (2604)