Törölt nick Creative Commons License 2020.04.13 0 0 topiknyitó

Nem felejtek el nyitó hozzászólást írni. 

 

A következőről van szó. Albiba megyek, és nem tudom, mit tegyek. A Vodánál van feltöltő-kártyás számom, illetve van egy kártyafüggetlen LG G4 telóm, meg egy 8 éves Samsung laptopom. 

 

Na és az van, h a Vodánál azt ígérték, h havi 16K-ért lehet korlátlan netem, amit megoszthatok, és akkor a teló működne hotspotként. Nagyon hüly netezési szokásaim vannak, mert éjszaka 8 órás hangoskönyvet hallgatok a YT-ról, stb.. És nagyon kell nekem a YT. 

 

Nem tudom, h ehhez megfelelhet-e nekem a havi 50 GB, amit már csak 5600-ért kínálnak valmilyen hotspot készülékkel. Én tartok attól, h nekem ez nem lenne elegendő. Mindent a YT-ról nézek, szakmailag is tanulok onnan. Tehát muszáj!

 

Egy beszélgetésben felmerült, hha vásárolok is korlátlan netet a Vodától, ha nagy az adatforgalmam, akkor egyoldalúan szerződést módosít. Ez nem tudom, h csak városi legenda-e, vagy mennyire igaz. 

 

A 16 000-s előfizetésről egy ismerősöm lebeszélt, amikor intézni akartam, és elcsábított egy 6000 Ft-os Telenor flottába, h ott lesz jó netem, de ezzel be sem tölt a YT, tehát kuka. 

 

Az lenne a kérdésem, h ti mit gondoltok, hha a teló működik hotspotként, annak mi az előnye, hátránya?

 

Köszönöm szépen!

 

(Jahh, és technikai analfabéta vagyok, úgyhogy ehhez képest magyizzatok lécci!)