Beavis Butt-Head Creative Commons License 2020.04.13 0 0 50

Én is így gondolom. Abban a jelenetben, amikor mentek autópályát avatni, ott emlékezett vissza, hogy ő is olajszőkítéssel kezdte... tehát csak időközben nyergelhetett át fehérgallérosra, erre utalnak egyértelműen a tetoválásai is.

 

Valószínűleg az a fajta, aki ha akar, akkor tud viselkedni a felszínen illetve olyan közegekben... de a múltját valóban nem vetkőzi le, és itt jól mondjátok, hogy inkább a személyes düh vezérli, nem a hatalom vagy a siker vágya, amit kifinomultabb módszerekkel is el lehet érni.

 

A műhibáknál pedig nagyon kevesen érzik úgy, hogy pár év börtön vagy akár még a foglalkozástól való eltiltás is megfelelő elégtétel lenne, a kártérítés pedig pláne. Volt az első részben is az a jelenet, amikor ott üvöltözött a dokival, hogy miért nem képes a felesége szemébe nézve hangosan bocsánatot kérni, és elismerni, hogy ő cseszte el a dolgot... sokan pont ezt akarják inkább elérni a műhibaperekben! (Nem saját gondolat - Moldova György ügyvédes riportkönyvében mondta egy ilyen perekre szakosodott jogász - de meg tudom érteni.)

Előzmény: Alpári Gnác (47)