Látó 50 Creative Commons License 2020.04.13 -1 0 2537

https://index.hu/techtud/2020/04/11/koronavirus_jarvany_vakcina_oltas_vedooltas_korkep/

 

"a vírus egy alegységét: az oltásba nem a teljes vírust, csak egy immunreakció kiváltásáért felelős alegységét építik be, a koronavírus esetében jellemzően egy fehérjéjét;"

 

Ezt nem is kéne tesztelni, mert ez egyetlen fehérje. Célszerűen amivel feltapad a vírus. Ez a fehérje már most is számtalan emberen letesztelődésre került, azok között akik simán minimális tünetekkel átvészelték a vírust.

 

Ezt elő tudják állítani rutinszerűen. Baktériumok, vagy gombákba ültetve génterápiával. 

 

Ezek a hosszadalmas teszt egy ilyen fehérjénél teljesen felesleges, hiszen már a mostani vírus is rengeteg meggyógyulton tesztel. Továbbá ez csak egy nagy molekulájú fehérje, nem egy kis, parányi gyógyszermolekula, ami a szervezetbe számtalan helyre feltapadhat és mellékhatást okozhat. Na azokat tesztelni kell. Egy ilyen fehérje ellen automatikusan antitestek, immunglobulinok  képződnek az immunrendszer által és feltapadnak rá. Létrejön az immunválasz.

 

Nekem ebből a hosszadalmas biztos, hogy felesleges tesztelési eljárási rendből más jön le. A tesztelési eljárás azért ilyen hosszú, hogy biztos lehessen rajta egy jót kaszálni a milliárdos tetűknek. A vakcinával, a tőzsdei árfolyamokkal, az eladósodással stb.  Ők találták ki ezt a hosszadalmas tesztelési eljárást, hogy így működjön ahogy működik.