KoLa Creative Commons License 1999.06.08 0 0 20
Sziasztok!
Egyszerüen nem értem hol itt a kedvezmény... Pontosabban, látom én, de úgy tűnik nekem, hogy nem azok kapják, akik rászorulnak.
Ugyanis az a bizonyos nullszaldó (ami felett érdemes lenne leszurkolni azt a 8 rongyot) NEM egy számra vetített 10 ezer forintnál kezdődik, ahogy írta valaki, hiszen a kapcsolási díj emellett szintén nem elhanyagolható tétel, és arra nuku kedvezmény (ezt is írta már valaki, én csak összefoglalnám...:-)!
Lássuk csak: én magam ölég sokat használom az Internetet, nem beszélve két srácomról, igaz, túlnyomórészt kedvezményes időszakban (fene tudja, de nálam mostanában nem szokott bontani a Matáv - kopp,kopp,kopp - 5-7 órás kirándulások simán mennek zavar nélkül - lehet, hogy számít a modem, meg a jól beállított Winsux...?). Szóval ilyen tempó mellett összehozunk a srácokkal max. 3-4 ezer nettót a MATÁV számra. Vagyis ha letiltom otthon az éjszakai műszakot, és csak csúcsidőben netezünk (ki a fene ér rá akkor, aki dolgozik...?), akkor vélhetően összejönne annyi, hogy lenne értelme igénybe venni a kedvezményt. És persze nagyon-nagyon happy lennék, hogy bár a havi 3-4 ezer helyett fizetek minimum 11-12 ezret, nade azt kedvezménnyel!!
Jó, tudom, van akinek a munkájához tartozik, hogy napközben is állandóan a Neten legyen (pláne, ha fizeti a melóhely, vagy költségként lesz leírva...), de akkor mondjuk ki szépen, hogy a kedvezményt ők kapták, és NEM a "mezei" szörfösök! Végül is nem kell restellni azt bevallani, hogy most azok kaptak kedvezményt, akik havonta igen sokat költenek erre a passzióra, és nem kéne úgy beállítani, hogy "a hazai Internetes társadalom" kapott újabb szenzációs kedvezményt, mert ez nem igaz. Csak a felső tízezernek...
Ennyi. Ami engem illet, maradok a hagyományos kedvenc számnál, és a bevált max. 150 forintos tarifánál...

Üdv, KoLa