Kopasz Creative Commons License 1999.06.08 0 0 746
Nem a rajtra gondoltam, hanem arra, hogy Schumacher azért rendesen otthagyta a verseny során Eddie komát. Na meg azt még Irvine maga is elismerte, hogy Michael jobb nála.....
Egyelőre mindketten tisztában vannak azzal, hogy a Ferrari végre VB címet/címeket akar, ennek megfelelően kell együttműködniük. Az elmúlt egy-két évben ezt nagyon jól csinálták.
Alejandro Magno-nak igaza van, Coulthard a rajtnál nagyon figyelt arra, hogy Schumacher ki ne tudjon bújni közte meg Irvine között, de hát neki meg ez a dolga.... Irvine jól tette, hogy nem csinált galibát. Tudták a Ferrarinál, hogy nem Barcelonában fognak kettős győzelmet elérni. Schumacher előzőleg ki is mondta, a fő cél Barcelonában értékes pontok megszerzése.
Egyébként ha jól számolom, akkor az öt versenyen 10 lehetőségből ötször értek csak célba a McLarenek, míg a Ferrarik közül csak az egyik esett ki egyszer. A McLarenek mind az öt alkalommal ontot szereztek, a Ferrarik csak egyszer nem. A tavalyi évben ilyenkor senki nem hitte volna, hogy bárki is megszoríthatja Hakkinenéket, most meg a Ferrarinak jobb a pozíciója. Remélem bírják tovább, és sok izgalmas versenyt látunk még.

Forza Ferrari!

Üdv: Kopasz

Előzmény: Chris99 (744)