Újlaki Creative Commons License 1999.06.08 0 0 79
Kedves Bajnok!

Ha a többség te vagy, tényleg elhatárolódott (úgy látom, rajtad kívül nincs e hazában, ki még a matávnak nyalint). Persze nem tőlünk határolódott el, csak a saját jól felfogott érdekétől; de akarata ellenére senkit sem lehet boldoggá tenni.

Már nem olvasol, csak írsz. Többen is magyarázták, a másik topicban is, hogy egy kétperces telefon költsége nem 1/60-ad része egy kétórás netezésnek, pedig a matáv ezt számlázza. Ha nem érted, vagy nem akarod érteni, az a te dolgod. Annyira elvakít az egyébként értelmetlen gyűlölet, hogy már nem fogod fel mások szavait, nem látod, mennyire nevetségessé tetted magad.

A szélsőségeseket mindenütt elítélik, írod. Ki itt a szélsőség? John Zero a szélsőség? A MIME a szélsőség? Itt és ma a matáv a szélsőség. Azt viszont már szélsőségnek sem tudom nevezni, hogy fogatlan provokátorként véded, ami védhetetlen, és "segítesz" a kiszolgáltatottak további kiszolgáltattatásában - azért az idézőjel, mert áldásos tevékenységed hatásfoka nulla. Legfeljebb a hangulatot tudnád elrontani, ha valaki még odafigyelne. Ennyiben más a helyzeted, mint a régi KISZ-titkároké: akkor úgy kellett csinálni, mintha odafigyelne az ember.

Csak hogy értsd: nem magam miatt beszélek. Számomra a 80% azt jelenti, hogy kb. ugyanannyit netezhetek, mint eddig, csak nem kell éjjel fennmaradnom. Akár ki is szállhatnék az egészből, csak éppen felelősséget érzek azért a tíz- vagy húszezer vagy ki tudja, hány gyerekért, aki nem tud netezni, mert nem tudja megfizetni. Az jövöjükről van szó, meg persze a többiekéről is. Akkor is, ha valaki nem veszi vagy nem akarja tudomásul venni.

A cégem árairól: nem állítom, hogy a legalacsonyabbak, de tudom, hogy tisztességesek. És ha odajössz egy értelmes ötlettel, hogy meg akarod csinálni, de máshol nem tudod, akkor kapsz 10 megát vagy 50-et vagy akármennyit, és nem kell fizetned semmit, és nem ugrik ki egy konzol minden letöltéskor, sem valami bugyuta reklám, és nem negyed óra, míg az "Üdvözöljük honlapunkon!" lejön.

Előzmény: bajnok (64)