Törölt nick Creative Commons License 2020.04.09 0 0 15101

Ma viszont a hegyen tüzetesebben nézegettem őket...metszőollóval és ágvágóval a kezemben, ugyanis nekiálltam metszeni / + a meggyeket és a kis cserkóimat / , először megdöbbentem, aztán örültem...estig, mert akkor meg láttam a jövő hét közepi időjárást....de menjünk sorba.

a felső nagyobb fáimat még nem metszettem, de a lenti teljes ill darab orsó sort igen . ...és meglepődve láttam, hogy nem csak a Kiotó áll jól. A Robadaként kapott gyakorlatilag uazt produkálja, a Hargrand és a Pribotoként kapott / ennél hajlok, hogy másik fajta / meg kb 150 cm felett uaz mint a Kioto...ilyenek : ha nem érte volna már semmi ezeket nagyon ritkítani kellene, de ebben a sorban egy fa van csak amin nincs semmi, de sztem az elsősorban nem a fagy miatt. Amúgy mind saját gyártmány és ISHTARA alanyon vannak.

A másik, most már erősen csonka orsó sor fáin is találtam , ha nem is sokat...ami full halál az a Pinkcot , de nem lennék az aki, ha kivágnám :) bár a látszat nem ezt sejteti ...aztán ott a kis , méteres Totem  ...szóval ha a hegy megúszná lenne legalább saját részre kajszi...a kert azért sokkal rosszabb, ha lesz létra megnézem a tetejüket, de ameddig felértem halál.

Előzmény: Törölt nick (15078)