Krinyo Creative Commons License 2020.04.09 0 0 35571

10-es Androidom van, abban már alapból benne van és Playból frissül hivatalosan, rendesen az Android Auto. Fut mindkét autóban szépen.

 

A K Astra a Zafirával szerzett egyébként nagyon pozitív tapasztalatok (na meg nem utolsósorban a verhetetlen ár :)) miatt született meg februárban a 12 éves Toyota helyére, és együtt is tudtam volna élni a Zafiban ezekkel a problémákkal (mert ezen túl tényleg szenzációsan jó autó), ha nem lenne mellette a tényleg hibátlan és gyors Intellilinkes Astra. Így viszont zavar. A WiFi arra jó, hogy elvileg tudnál frissíteni rendszert is a neten keresztül, de hát az Opel nem egy Tesla, itt erre szerintem kb. sosem fog sor kerülni. Ki is kapcsoltam, feleslegesen nem kell hogy fusson. :)

 

Na mind1, majd még masszírozom őket, nem fogom annyiban hagyni, nameg majd ha lesz időm szórakozok egy kicsit, hátha el tudom kapni a gyújtásnak azt a pillanatát, amikor ezt csinálja. Azt megfigyelem, hogy ha indítás előtt várok egy kicsit (5-6 mp elég), akkor sosem jön elő ez az állapotsor lefagyás. A rádiós malőrt könnyen tudom reprodukálni. :)

Előzmény: Attila_x (35568)