Rettenet Creative Commons License 1999.06.07 0 0 15
leha!
Nem a lé, hanem az elv a lényeg. Erről még nem hallottál?
aztán honnan tudod, hogy a te kis netezgetésed nem került pénzbe? ez csak abban az esetben lehetséges, ha korlátlan letöltéssel rendelkezik a hely ahonnan netelsz. Ami azért lássuk be, egyáltalán nem biztos. És ki tudja, nem-e a te kis pár MB-od lépte-e túl a fix korlátot?
(Meg persze anélül is pénzbe kerül, legfeljebb olyanba amit mindenképp fizetni kell)

bnoplwk2!
ezt ugye te sem gondoltad komolyan? verseny? nos ha felébredsz, rájössz, hogy nem csak a néptömegek megalkuvóak, hanem a versenyben álló cégek is. Megalkusznak a mi zsebünkre. Azaz nem törekszenek az árak csökkentésére, inkább mindenféle "kedvezményekkel" szórakoznak, meg a semmi plusz költséggel nem járó szolgáltotások úgymond gratis odaadogatásával versengenek.

myprint!
na ne vetíccsél léccives. ezt szerinted ki hiszi el?
(azért kivántsi lettem. hogyan kell felkészülni internetto-ból és index-ből? szerintem itt vannak párszázan, akiknek nem lételeme az informatika és mégis felkészülés nélkül irogatnak ide.)

Matiz!
akkor azt a keveset miért nem engedik el eccerűen? ha nem vennéd észre ez egy elég felkapott üzletág lett mostanában. És bármennyire hihetetlen kaszíroznak vele szépen. Hogy mást ne mondjak, enélkül eszembe sem jutna napi több órát telefonálgatni és asszem ezzel vannak mások is így.