rcsz Creative Commons License 2020.04.07 0 0 33918

Rosszul értelmezted amit irtam, talán nem figyelmesen olvastad. Nem vagyok filléres senkiházi. Drágább autót is meg engedhetnék magamnak. Volt is olyan. 

Ami bosszant, hogy az autó használtságát tejesen figyelemen kivül hagyva bele "kényszeritenek" felesleges munkák tűrésébe. Én annak tartom, mert van rálátásom, tapasztalatom annak megitélésére, hogy tudjam mi az ami indokolt lehet egy szervizelésnél. A többségnek fogalma simcs arról, hogy mi miért történik, csak fizet.

A konkrétum, pl. ugye az olajcsere 1 év vagy 30k km. előirás szerint. Én mentem 3500 km. - t 1 év alatt azt is 80% ban országút/ autópálya. Namost szetetnék én olyan tesztet/tanulmányt látni ami bizonyítja, hogy kevésbé fog

az olaj elhasználódni kb. 26k km. megtétele alatt mint mondjuk 1-2 évi 5k km. használattal. Meg köszönöm, ha linkelsz ilyet. De mint irtam az előző hsz -ben ezt az előirásukat  elfogadom.

Amit kisarkitottam az a pollen szűrő és a fékolaj cseréje. Nem, nem mentem olyan viszonyok között ami a pollenszűrőt tömítette volna. Tehàt ahogy írtam a felesleges/indokolatlam anyagok, folyadékok, amik ugye ráadásul veszélyes hulladékok lesznek, ezek idő előtti cseréje elfogedhatatlan számomra! Különösen az állandóan súlykolt környezet védelemmel kapcsolatosan. Te is látod mj történt rövid idő alatt az autóiparban. A gyökeres változások szükségességét pont a környezetünk  védelmével indokolják. Na pont ezekkel mennek szembe a garanciális inspekciók vonalasságával! A fölösleges pénz kidobás az csak hab a "tortán".

Előzmény: cápaFeri (33915)