Mijo Creative Commons License 1999.06.06 0 0 topiknyitó

Olvasom az Indexben: " Kedvezmény a nehézfiúknak " , és megint írigykedem, amikor azt látom, hogy a két úr kezdeményezésére a Matáv - úgy tűnik - olyan kedvezményeket tud nyújtani a " Kedvenc számok " csomag után, most a " Kedvenc szám NET " csomag hozzáférhetőségével előfizetői részére, hogy szinte kicsordul a nyál az ajkaim közül.

De mivel jómagam hasonlóan, mint a 77, a 78, és a 79-es körzetszám összes előfizetője - osztatlan örömünkre ! - az EMITEL, azaz az Első Magyar Izraeli Telefontársaság akaratunktól független partnerei vagyunk ( monopolhelyzet !), nem először kerülünk hátrányosabb helyzetbe, mint a MATÁV előfizetői.

Választási lehetőség híján kérdezem: ugyan megszokva azt, hogy Budapest ország az országban, de a fenti körülménytől függetlenül, mi nem vagyunk ugyanúgy Magyarország szerves része, mint azok, akik MATÁV partnerségüknek köszönhetően, pozitív diszkriminációban részesülnek, csupáncsak azért, mert pár éve a privatizáció ezt az áldatlan helyzetet zúdította a nyakunkba ?

Az EMITEL önmagában is megérne egy külön misét, ami a szolgáltatásai minőségét illeti, de most ettől eltekintve, Nyírő úr, és Hollósi úr vajon partnereinek tekintette-e, az általam említett területen található internetezőket, és ebből fakadóan megkeresték-e már az EMITEL tulajdonosait ?

Mijo