Falusi1 Creative Commons License 2020.04.06 0 0 5131

Nagyon köszönöm a választ és mindjárt elnézést is kérek, mert azt hittem, hogy a csípő és lábfájdalomról van szó még mindig.

Egyébként hasonlóan jártam mint te. Én magánrendelésre se tudtam eljutni. Telefonon ugyan sikerült beszélnem egy reumatológussal, de azt mondta, hogy vizsgálat nélkül csak általánosságokat tud mondani, de egyelőre nincs rendelés.

Beszéltem, ugyancsak telefonon, egy neurológussal is, akinek elmondtam a csípőből kiinduló, a forgón át a lábba kisugárzó fájdalmat és a bal lábam kissé legyengült kapacitását (lábgyengeség). Az utóbbi tünetre azt mondta, hogy ez akár bénulással is végződhet, ezért sürgősen menjek az amerikai úti idegsebészet sürgősségi ellátására és csináltassak MRI-t. Mivel egyébként rendes, nem kérdeztem meg tőle, hogy hol él.

Nem pesti vagyok, ezért elhatároztam, hogy felhajtok egy működő maszek MRI-t valahol Bp-en, mert nincs idő kivárni a "víruszűrt".

Ami a csípő és lábfájdalmat illeti az nálam is megvan. Kétrét görnyedve, de tudok járni. A lábgyengeség ellenére azért rá tudok állni, emelgetni is tudom háton fekve és nem zsibbadt.

Még egyszer köszönöm a választ és javulást!

Előzmény: Septimus Primus (5130)