Koszonom mindenkinek a hozzaszolast. Nehany reflektalas: en csak egy egyszeru doktori fokozattal rendelkezem, de nalamnal sokkal okosabb emberek, akademikusok, kutatok, akik 40 eve ezzel foglalkoznak, bizonyitjak, hogy itt valami nincsen rendjen. Miert lesz az USA kormanya vagy a CIA ingerult, ha errol a temarol esik szo. Miert probalnak gorcsosen titkolozni es nem valaszolni a megmagyarazhatatlan kerdesekre?
Eleinte en is szkeptikus voltam, de azok a dolgok, amiket olvastam es lattam az elmult 15 evben meggyoztek. Ennyi veletlen osszejatszas nem lehet, ez lehetetlen. A valaszaim:
1. Messze alljon tolem az az allitas, hogy minden eltunt embert az UFOk vittek el, ezt badarsag lenne allitani.
2. A roswell-i eset kapcsan, ha jol emlekszem az elso ket napban a hivatalos szervek elismertek, hogy itt bibi van. Pontos infot a jovo hetre hozok.
3. Az otvenes evek elejen bizony tobbszor es tobb hullamban randaliroztak az UFOk a Feher Haz felett, errol is a jovo hetre tudok infot hozni, mivel sajna csak a munkahelyenrol tudok netezni, ugyhogy legkozelebb csak hetfon tudok erdemi informacioval szolgalni.
4. A NASA filmfelvetelet az ATVn lattam, sajnos nem tudtam felvenni, de valamelyik ithhon is kaphato videokazettan biztos, hogy rajta van.
5. Tenyleg 1000 a szam, hiaba no, a matek sose volt az erossegem.
6. A texasi farmer-ugandai kislany: ezekben az esetekben pont az a szep, hogy ugyanazt mondjak ezek az emberek! 130 cm-es, kopasz, ferde mandulavagasu szemekkel rendelkezo valakiket lattak, akik ezt es ezt csinaltak. Persze vannak eltero infok is, ezek alapjan 4 csoportba lehet elkuloniteni azokat a lenyeket, akik hozzank jarnak.
7. Nyithatunk vitat arrol a filmfelvetelrol is, amelyen egy foldonkivulit boncolnak. A filmfelvetel nem hamisitvany, ezt a nemet RTL studiotechnikusa is elismerte, akik eloszor bemutattak ezt a filmet, de mas laborokat is megjart ez a film. A nyilatkozo orvosok egytol-egyig azt mondtak, hogy a boncolast vegzok profik voltak. A kerdes mar csak az, hogy kit boncoltak: ket verzio van: 1. foldonkivuli, 2. valamilyen foldi mutans.
Ebben az esetben a szkepszisem olyan 30% a lennyel kapcsolatban, akar lehetett ez is, az is.
8. Es akkor meg nem beszeltunk olyan dolgokrol, mint a Jeges-tenger jegpanceljat attoro es ugy felszallo UFOk, tobb darabra szetvalo jarmuvek, Val Thor aki allitolag az USA kormanyanak vendegszeretetet elvezte egy jo par evig, Gulf Breeze, ahol mindennaposak az UFOeszlelesek...stb.
9. Nem tudom, hogy ezek a jarmuvek foldonkivuliek e vagy pedig foldiek e. Mert ha foldonkivuliek, akkor tiszta sor. Ha foldiek, akkor ket verzio van: 1. titkosan kikiserletezett jarmuvek, 2. a Foldon ill. a Fold pancelja alatt, tengerek melyen bazisokon elo X-civilizacio, akik valamilyen ok folytan ott leteznek.
10. Olyan furcsasagok is kapcsolodnak ide, mint a marsi piramisok vagy a marsi arc, ez utobbirol a csillagaszok ugyan azt allitjak, hogy ez termeszetes kepzodmeny es hogy a szel, meg a viz hozta letre ezt az arcformat, de ez blodseg. Ha a termeszeti elemek hoztak letre, akkor miert nem fujja szet a marsi homokvihar? A masik pedig az, hogy annak a valoszinusege, hogy egy arcnak a teljesen felismerheto karakterjegyei szabalyos formaban letrejojjenek, korulbelul akkora, mint amekkora annak az eselye, hogy a magyar valogatott vilagbajnoksagot nyer.
Egyenlore mara ennyi, varom a szives hozzaszolasotokat, de jelzem, hogy csak hetfon tudok ra valaszolni.
Egyebkent nyitok egy topicot az egyiptomi piramisokkal kapcsolatban - ha meg nincs -, mert arrol is erdekelne a velemenyetek.