Mr Spock Creative Commons License 1999.06.04 0 0 177
Kedves andzsin,

A pontossag kedveert:

Roswell-nél lezuhant valami anno. Az amerikai hadsereg kitelepített a kornyekrol mindenkit, 2 perc utan megjelent a CIA. Fuszalrol fuszalra vizsgaltak at minden fucsomot, hogy az osszes szetszorodott roncsdarabot elvigyek. AZ elso nyilatkozatokban beismertek, hogy itt valami idegen eredetu anyagrol van szo, kesobb ezt termeszetesen mar tagadtak.

A CIA es a hivatalos forumok soha nem ismertek el semmit. A helyi ujsag es radio ismerte el ket napig.

1952-1954 kozott az idegen jarmuvek tobbszor is randaliroztak a Feher Haz feje felett,

Nem tobbszor, egyszer.

Van egy Nasa felvetel, amely a Holdraszallas kornyeken keszult es azon egy nagyon erdekes dolgot lehetett latni. Egy fenyes valami a Hold fele mozog iszonyatos sebesseggel majd hirtelen 90 fokos iranyt valt es eltunik a kepbol

Ezt te lattad? Es ha igen, hol? Mert en is olvastam eleg sok UFO-s dologrol, de errol meg soha nem hallottam.

Oroszorszagban evente tobb, mint 100000 ember tunik el nyomtalanul. Persze ezek jo reszenek eltunese nem az idegenek szamlajara irhato, de ha csak 1 szazalek, akkor mar az is szaz ember.

Szazezernek az egy szazaleka nem szaz, hanem ezer. Es ez abszurdumnak hangzik, hogy Oroszorszagban event 100,000 ember csak ugy eltunik, es errol senki sehol nem ir. Ez az egyik. A masik meg az, hogy egy 250 millio feluli orszagban emberek jonnek, mennek, sokszor ugy, hogy nem jelentik be a kornyezetuknek. USA-ban evente borzaszto sokan csak lelecelnek az eppen akkori eletterukbol, szo nelkul, tehat ez semmit nem jelent. Ez, meg ha igaz is, nem jelent semmit.

Csak azt ne mondja nekem valaki, hogy a Texasban elo farmer osszebeszelt az Ugandaban elo kislannyal, hogy mit fognak elmondani az idegenekrol.

Hat eppen ez az en problemam, hogy a kulonbozo jelentesek NEM konzisztensen azonost vagy hasonlot jelentenek. Mert ugyebar, meg ha vannak is, az nem valoszinu, hogy tucatnyi kulonbozo formaju, nagysagu, kulonbozo fenyformaju, "urhajokkal" vannak itt. Mar pedig a "klasszikus" repulo cseszealj formatol kezdve, a szivar alaku variaciokon keresztul, majdnem minden lehetseges formakig minden volt jelentve. Ez sulyosan csokkenti a hihetoseget. Es a megjelent "lenyek" leirasa is tul sok formaban jelentkezik.

Ha vegig olvastad a topicot, tudhatod hogy en nem vagyok egy "UFO ellenzo", hanem nagyonis azt mondom, hogy tudomanyos kivizsgalasra szukseg van. DE...arra nagyon kell vigyazni, hogy az emberek ne doljenek be MINDEN olyannak, ami valamilyen szempontbol rendellenes, esetleg nem azonnal megmagyarazhato, es akkor jon valaki es rasuti hogy "ja akkor ez UFO".

Tehat amivel kezded a leveledet, miszerint ez nem hit, hanem tenykerdes, sajnos nem igaz, mert meg ha minden ugy is lenne, ahogy te leirtad, meg akkor sem TENYkerdes. Bizonyitek mint olyan nincs, plane az, hogy semmifele TARGYI bizonyitek nincs, es nagyon sok megfigyeles ellentmondasban all egymassal. Tehat, mint mondtam, meg sok tovabbi tudomanyos kutatasra lenne szukseg.

Gabor

Előzmény: andzsin (172)