xtctraxx Creative Commons License 2020.04.05 0 0 34786

Szia!

Általánosságban elmondható, hogy a kínai olcsóbb kategóriás lámpákban nem programozható a driver. Ha jól sejtem akkor "next mode" memória van benne, vagyis ha kikapcsolod akkor bekapcsoláskor mindig a kikapcsolt állapot utáni fokozatban kapcsol be, ergo néha villogással.

Ha szerencséd van valami hasonló driver van benne mint EBBEN, vagy EBBEN az ultrafire lámpában. Akkor a cikkemben látható kis módosítással annyit el tudsz érni, hogy vagy lesz módmemóriád, vagy ha kikapcsolod akkor pár másodperc kikapcsolt állapot után a magas módban fog indulni a lámpád. Ha a driver csak részben hasonló akkor is a bekeretezett alkatrészeket keresd rajta, azoknak a tetejét kell összefirkálni, így megváltoztatod az ellenállását. Kb. ennyi a módosítás lényege.

Ha esetleg a driver átmérője 17mm akkor lehet venni kell bele egy új darabot és átforrasztani ha úgy érzed ezt meg tudod csinálni. EBBEN a driverben van több módcsoport is, például a 12-es az csak egy fokozatot tartalmaz, ami fegyverlámpára pont passzolna is, bevált, egyszerű és népszerű vezérlő, még azt is ki tudod választani, hogy milyen magas áramot engedjen a LED-re, amit a jelenlegi driver esetén érdemes lenne megmérni.

Előzmény: dr!! (34785)