bevétel Creative Commons License 2020.03.21 0 0 9788

 

Mindenesetre a fejedet már beverted - a bíróságot még nem sikerült - úgy látni, azóta nem stimmel neked ott fent északon semmi.

 

Hogy akarsz a pénzedhez jutni, ha, ahogy mondod, te nem tudsz semmit, meg bizonyítékod sincs semmire?

 

És pláne mire föl adod itt a jól értesültet, és oktatod felsőbbrendűen a fórumozókat már egy éve?

 

9447-ben azzal dicsekedsz, hogy részedre leleplező dokumentumokat küldtek meg. Akkor hazudtál, vagy most, amikor azt írod, hogy neked nincs semmilyen bizonyítékod, csak másnak van.

 

9468-ban meg megírod, hogy te nem is vagy Baumag károsult, csak a rokonodnak segítesz.

"Még azt is elárulom önnek, hogy én szerencsére nem vagyok Baumag károsult, csak az egyik közeli rokonom az, akinek a magam módján próbálok segíteni!"

De úgy látszik van Quaestor károsult rokonod is, mert a Quaestor ügybe is belekontárkodsz, csak hogy a jól értesültségedet csillogtasd. (De persze te nem tudsz semmit, és ezt a semmit ragozod vagy 40 hozzászólásodban.)

 

9691-ben a mi ügyünkről beszélsz, ami más ostoba, rosszindulatú károsultak miatt nem megy előre. Most ha te csak a rokonod pénzéért küzdesz, ami szerinted érthető, akkor az mitől a mi ügyünk? Az csak a te, meg a rokonod ügye.

9691-ben azt is írod: ÉN IS FELAJÁNLOK 20% SIKERDÍJAT ANNAK, AZOKNAK, AKI, AKIK VISSZASZERZIK AZ ELLOPOTT PÉNZEMET! 

Most kinek a pénzét akarod visszakapni a sajátodat, vagy a rokonodét?

 

9706-ban a ránk váró nagy feladatokról beszélsz. A mi feladtunk tehát visszaszerezni a rokonod pénzét  vagy a te pénzedet?

 

9714-ben megint csak a saját pénzedről beszélsz.

 

9748-ban kifejezetten megerősíted, hogy te is Baumag károsult vagy a korábbi állításoddal ellentétben. " HÁT SAJNOS MINDEN STIMMEL, MIVEL ÉN IS BAUMAG KÁROSULT VAGYOK!"

 

9786-ban már ezt írod MINDEN NORMÁLIS EMBER ELŐSZÖR IS A SAJÁT PÉNZÉÉRT HARCOL, AZT AKARNÁ VISSZASZEREZNI....

 

No akkor hol is van a 12000 ember reménye, amit csak és kizárólag Nyakfogom tudatlansága tud megfosztani szerinted? (9758)

 

Bolond lukból bolond szél fúj.

Előzmény: Bicskei Tihamér (9786)