''csiga Creative Commons License 2020.03.20 0 0 6417

A 2T motor része egyszerű, picit más, mint egy mkp-n. A karbi részen van egy "csavar" amiről sok jó - magyar nyelvű is - videó van, hogyan is állítsd, csavargasd.

 

A  klasszikus levegő csavart keresi a legtöbbje...

 

Benzinre, olajra, állásra is! egyre inkább kényesek. 

 

 

Javítani meg már szinte csak otthon érdemes. A szervíz óradíj bizony simán lehet 3-4 ezer Ft. Egy olcsóbb gépre nem fogsz annyit költeni, inkább veszel másikat. ( egyébként pont erre ösztönöznek)

 

Hosszútávon sokkal olcsóbb egy jobb gépet venni. Ezt sem  akarják elhinni sokan.

 

 

 


"Minden piacvezető termék tulajdonosainak ugyan az a viselkedése. Legyen az Stihl, Nvidia, Intel, Iphone, Bmw."

 

Igen, én is így látom.  Nem ismerik el,hogy más döntés is jó lehet.

 

Másrészt sosem értettem, ha nekem van pénzem Stihlre, azt vettem, akkor miért kell lenéznem a másikat?  Örüljek neki, hogy nekem az van!

 

Én is örülök, hogy Husik vannak a polcomon. 

 

 

A márkafan beszólásról más téren.  Vagy 8 évig Intel procim volt ( 2500K). Akkor úgy íteltem meg, hogy azt éri meg venni. Most AMD ( Ryzen 7 2700 ). 

 

Sokat olvasgattam, utána olvastam váltás előtt.  Az  új Ryzen széria igen jól sikerült. Intel fanboyok hadai szarozzák le tipikus olyan ötbites módon, mint itt a Stihlesek ( A Stihlesek egy része csak, mert volt olyan Stihl felhasználó, aki felhívott, és el elmondta, hogy a többiek ( ötbites szarozók)  helyett szégyenli magát.  Pedig nem neki kéne...

 

 

Egyébként szép bő a gép kínálatod! Grat hozzá!

 

A kínai "kölcsönadós" gépem benzincsöve adta meg magát, de egyszerűen nincs kedvem hozzányúlni. Pedig egy óra lenne csak....

 

Majd talán nem sokára. :)

 

Szerelni egyébként nem szerelek - sajátot nem kell  -  Husik vannak a polcon.... :)

 

 

 

 

Előzmény: 2T Motor (6415)