mlui.
2020.03.15
|
|
0 0
2022
|
Nekem megjött a Mitsuboshi szíj, görgőkből 27-est rendeltem azokat (meg a csúszkákat) még várom. Egyenlőre fogalmam sincs mi vár rám ha belenézek a hajtásba, mivel az a munkatervem, hogy csak akkor állok neki, ha kész a moci többi része. Nagy baj szerintem nem lehet, induláskor nem remeg, nem hallom, hogy csapkodna a szíj, erős gyorsításkor is szépen halad, meglepően elkönnyül az eleje. :)
Megvolt a nagytakarítás, kicseréltem a gyertyákat, kipufogó tömítéseket, megszüntettem egy-két szerintem potenciális zörgési lehetőséget (azokat a kis öntapadós bútorlábra való gumilapokat szoktam beragasztani oda ahol az idom hozzáérhet fémhez vagy egy másik idomhoz) Várom még a teleszkóp szimeringet, addig azt hiszem kicserélem a kerékcsapágyakat, csak úgy a rend kedvéért, elől- hátul. :) Vettem markolatfűtést, azt felteszem, és a fórumtapasztalatok alapján azt hiszem beszerzek egy pár nehezebb kormányvég súlyt is. Alig várom, hogy mehessek vele egy nagyot, de a sajnálatos körülmények miatt most direkt belassítottam, nem akarom, hogy útra készen várjon a garázsban; gyanítom, hogy a szezon most később fog kezdődni...:((( |
Előzmény: Törölt nick (2021)
|
|