Droli2 Creative Commons License 2020.03.15 0 2 217776

Az a baj, hogy a három belső védő (Szatmári, Pávkovics, Kinyik) erre a feltolt védekezéses játékra alkalmatlan. Rájöttek már az ellenfelek, hogy nagyon lassan fordulnak, elég mögéjük bevágni a labdát vagy kimozdítani őket egy csellel, és mire megfordulnak, már gól. Egy-két játszó, gyors támadó komoly zavarokat tud okozni (pl. tegnap Radó). 

 

A nagyobbik baj, hogy más játékra sem alkalmasak ezen a színvonalon. Az nagyon kevés, hogy van három védőnk, akik jól fejelnek, de közben nem koncentrálnak megfelelően, el- elvesztik emberüket, és lassan reagálnak.

 

Mindig mondom, ez egy nagyon fiatal csapat, kellene egy vezér. Bódi lehetne az, csak ő meg újabban bizonyítja, miért nem tudott magasabb szintre továbblépni, mivel máshol kevés az, hogy három jó meccset követ öt rossz. Sajnos egy-két gól után a csapat kipukkad, mentálisan szétesik, pedig nem kellene. Azt az egy-két gólt meg újabban betermeljük mi előzékenyen, lásd a Fradi elleni öngólt vagy tegnap Kosiczkyt. 

 

Vitelkinek egy nagy hibája van: hogy elvállalta ezt az egészet ezzel a kerettel. Nem rossz az elképzelése, működhetne is, de ahhoz olyan játékosállomány kellene. Remélem nyáron most nem a sokadik benga néger csatárt hozzuk, hanem valami belső védőt, aki gyors. Egy stabil védelem mellett elől is sokkal jobban menne. 

 

Eddig azt mondtam, hogy kár lenne leállítani a bajnokságot a koronavírus miatt, most már azt mondom, le kellene állítani a bajnokságot, de miattunk.

Előzmény: Té (217766)