Shingen Creative Commons License 2020.03.12 0 0 66641

Szádvárért Baráti Kör

 

Kedves Vármentő Barátaink!

A XXVIII. Vármentő Napok jelentkezési határideje ma jár le. Nagyon köszönjük hogy szép számmal, több mint 40-en jelentkeztetek a vár megmentésére!

Bizonyára értesültetek arról, hogy a Magyar Kormány veszélyhelyzetet rendelt el a Koronavírus terjedésének megfékezése miatt. Mivel a Vármentő Napokon nem várható hogy 500 vagy akár 100 főnél több résztvevő jelenjen meg, ezért a rendezvényt a jelenlegi szabályozás mellett megtarthatjuk, és egyelőre nem tervezzük azt hogy le kellene mondanunk vagy el kellene halasztanunk.

Természetesen amennyiben a kormány szigorítja a jelenlegi szabályozást akkor előfordulhat hogy nem fogjuk tudni megtartani az eseményt. De reméljük a helyzet nem fog súlyosbodni, és nem lesznek további korlátozások.

Viszont nem szeretnénk azt sem, hogy bárki veszélyben érezze magát, ezért úgy döntöttünk hogy megkérdezünk benneteket, hogy ti hogy látjátok, a jelenlegi helyzetben vállaljátok-e hogy két hét múlva - saját felelősségetekre - részt vesztek a vármentésben?

Kérlek benneteket hogy tudassátok velünk a részvételi szándékotokat a szervezes@szadvar.hu email címen, nem szeretnénk felelőtlen döntést hozni.

Üdvözlettel:
Az SZBK csapata