Tojglius Creative Commons License 2020.03.11 0 3 35987

https://index.hu/techtud/2020/03/10/miert_van_ekkora_para_a_koronavirus_korul_mikozben_az_influenzaba_joval_tobben_halnak_bele/

légyszi nézd meg ezt a korábban is behivatkozott cikket, és talán látni fogod, hogy mi az értelme a karanténoknak, lezárásoknak, izolálásoknak... talán ebből jobban megérted, hogy pont az általad - ha jól értem negatívan értelmezett - "hosszabbra kihúzás"  a lényege már ennek az egésznek és nem az, hogy Te vagy én ne kapjuk el... Ugyanis hiszed vagy sem, így fognak kevesebben meghalni (amit lehet letojni amíg nem Te vagy a szeretted az akinek már épp nem jut lélegeztetőgép):

- krvra nem mindegy, hogy a kontrollálatlan gyors terjedéssel egyszerre és nagy tömegben (ezzel túlterhelve és lebénítva azt) vagy az intézkedések következtében kicsit elszórtabban érkeznek a súlyos betegek az egészésgügyi rendszerbe,

- amely rendszer ennek a betegségnek a kezelésére - az ismertekkel népbetegségekkel - amikre gyógymódok és ismert statisztikák vannak -  ellentétben - nincs még felkészülve, tehát az "kihúzás" ebben is segít, hogy a jobban felkészülhessenek

- időt ad az esetleges gyógymódok fejlesztésére is

"nem vagyok buta.... ....nem az internetről tájékozódom hanem a tévéből"

na ez viszont már fájt... :(

Előzmény: Léna007 (35981)