xtctraxx Creative Commons License 2020.03.08 0 0 34723

Én viszont inkább arra gondolok, hogy a lámpa volt a hibás.

A kék villogás azt jelzi, hogy a lámpa ad le áramot, tehát powerbankként működik. De hogy tudna, ha bármekkora ellenirányú feszültséget kap?

A tápegység Energenie márkájú, a Gembird mint kínai átcímkéző maximum ezen márkanév alatt is forgalmazza. Ha ennyire vacak lenne biztosan nem lenne ennyi felé kapható, többek közt a Conradban is.

 

A lámpa összezúzása nagy hiba volt, vissza kellett volna oda vinni vagy küldeni ahonnan van, nem egy eldobható 10-20$-os darab, azt oldják meg, vagy adjanak írásos szakvéleményt arról, hogy a lámpa jól működött. Leírásod alapján nekem az jött át, hogy ez volt az első töltési ciklus. Több, mint gyanús, hogy itt valami kalamajka volt a töltőáramkörben. Az USB elemző amit alattam is ajánlottak valóban jó és olcsó befektetés, én is használok egy ILYET. Ha nem is 100% pontos, de mégis ad némi támpontot, hogy mi történik a kábelben, amit egyébként baromira nem lehet látni, csak ritka esetben és füst formájában.

Ha az anyagiak ennyire nem szempont, mint ahogy azt a lámpa lezúzása is jelzi én javasolnám, hogy próbáld meg az Olight Javelot Pro lámpáját. Igaz nem hideg, hanem neutrál a fényszíne, de hihetetlen egyben van és a fénye is több, mint elegendő. ha mindenképp hideg fényű kell én ebben az ársávban csak hazai beszerzést és márkás lámpát ajánlanék, mint pl. az MH40GTR. Ez utóbbinál a Javelot Pro szemmel láthatóan is "erősebb", de egyik sem rossz választás.

Előzmény: Törölt nick (34716)