Ősamwayos Creative Commons License 2020.03.08 -1 1 42103

"

CÍMZETT: Minden Amway Üzleti Vállalkozó

FELADÓ: Ruben Familia, Chief Sales Officer – Európa és Dél-Afrika

TÁRGY: A koronavírus (COVID-19) hatása az Amway üzletre

A COVID-19 vírus széleskörű terjedése miatt, szeretnénk biztosítani Titeket arról, hogy az Amway minden intézkedést megtesz azért, hogy megvédje az Amway Üzleti Vállalkozókat és az Amway alkalmazottakat. Nekünk a Ti egészségetek és biztonságotok a legfontosabb. Ennek érdekében folyamatosan dolgozunk azon, hogy feltárjuk a járvány kapcsán felmerülő igényeket és gyorsan reagáljunk a nehézségekre. Szeretném megosztani Veletek, hogy milyen óvintézkedéseket hoztunk Európában az egyre fokozódó helyzetre való tekintettel, és segítségeteket szeretném kérni a bevezetésükben.

Amway által szponzorált találkozók és események

A legfrissebb jelentések szerint Kínában a helyzet javul és a megbetegedések száma csökken. Ez jó hír, azonban a világ más pontjairól is jelentettek eseteket – többek között Olaszországból is. Emiatt folyamatosan felülvizsgáljuk a közelgő rendezvényeket és egyenként, eseti alapon döntünk arról, hogy az adott eseményt megtartjuk, elhalasztjuk vagy lemondjuk – figyelembe véve az adott ország egészségügyi minisztériumának útmutatását. Azt is vizsgáljuk, hogyan tudjuk a digitális technológiát a lehető legjobban kihasználni. 

Elővigyázatosságból az olasz Amway Üzleti Vállalkozókat arra kérjük, hogy Olaszországon kívüli Amway rendezvényeken ne vegyenek részt – az országból ki- és beutazások számát csökkentve szeretnénk megelőzni a vírus további terjedését. Az Amway Olaszország dolgozóit arra bíztatjuk, hogy amennyiben lehetséges dolgozzanak otthonról és függesszenek fel minden üzleti utat Olaszországon belül és kívül. Mivel a COVID-19 vírus lappangási ideje akár két hét is lehet, arra kérünk minden olyan Amway Üzleti Vállalkozót, aki mostanában Kínában, Koreában, Japánban vagy Olaszországban járt, vagy olyanokkal lépett kapcsolatba, akik ezeken a helyeken jártak, hogy ne vegyenek részt Amway rendezvényeken és találkozókon.

Arra kérünk mindenkit, hogy saját egészségügyi állapotának ismeretében hozza meg a legjobb döntést azzal kapcsolatban, hogy részt vesz-e az Amway rendezvényein. Az információáramlást és a kapcsolattartást olyan online technológiák segítségével, mint a virtuális találkozók, online képzések és online események igyekszünk biztosítani.

Termékek elérhetősége 

Mivel termékeink iránt világszerte nagy az igény, a szállítmányozási korlátozások és az átmeneti gyártási késések miatt néhány Amway termék átmenetileg nem lesz elérhető. Valószínűleg a következő hónapokban néhány európai piacon a C-vitamin Plus étrend-kiegészítő, az Echinacea étrend-kiegészítő, Fokhagyma étrend-kiegészítő és a Vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó gyümölcsízű étrend-kiegészítő rágótabletta átmenetileg nem lesznek elérhetőek. Az iCookTM Turmixgép és a HYMMTM pengék gyártásban fellépő késések készlethiányt eredményezhetnek tavasszal Oroszországban és Kazahsztánban, valamint hasonló a helyzet Európában a GlisterTM Fogselyem esetében. A gyártásban fellépő késések nagy valószínűséggel hatással lesznek a ARTISTRY STUDIOTM Shanghai Edition kollekció bevezetésének dátumára is, ahogy az ARTISTRYTM Dermasonic Ultrahangos bőrápoló készülékek és az iCookTM Vízforralók elérhetőségére is a nyár végén.

Az Amway dolgozói légi szállítmányozással és gyorsított vámügyintézéssel próbálják a bürokratikus köröket felgyorsítani. Mindezt azért tesszük, hogy a termékek mielőbb odaérjenek európai raktárainkba és minél hamarabb megérkezhessenek otthonaitokba és vásárlóitok otthonába. A legfontosabb érintett termékek gyártását is felgyorsítjuk: amerikai gyáraink Michiganben és Kaliforniában maximális kapacitással üzemelnek, a hét minden napján, 24 órában.

A COVID-19 járvány terjedésével párhuzamosan mindent megteszünk azért, hogy folyamatosan tájékoztassunk Titeket a legfrissebb információkról. Mindenkit arra kérünk, hogy figyelje a helyi fejleményeket és kövesse saját országa egészségügyi minisztériumának ajánlásait. Nagyon nagyra értékelünk Benneteket és szeretnénk, hogy biztonságban legyetek és egészségesek maradjatok!"