HakapesziM Creative Commons License 2020.02.27 0 0 25150

Köszi a válaszod. Sok vizsgálaton voltam, kolonoszkópián is. Gyulladást, ödémát állapítottak meg, de fekély nem volt. Mivel ezek után a széklettenyésztés egy kórokozót talált, abban maradtunk, az okozta a tüneteket, és valóban, egy ideig jobb is volt, az antibiotikum után. 

Most sem olyan tragikus, sokkal jobb mint múlt októberben, de valami még mindig nem kerek velem. 

Végül is egész jól vagyok, csak mindig ott ez az érzés, nem merek egy jót enni. Hogy őszinte legyek, ha iszom 2 - 3 deci pálinkát, semmi bajom. De hát ez nem megoldás. Attól félek, hogy már egy hasi pánik szerű valamivé válik ez az egész. A stressz egyértelműen rátesz egy lapáttal. Szerintem tavaly készültem ki, meg a 19 év kamionozás után. Sajnos szorongó, feszült, aggodalmas ember vagyok belül. Kifelé nem. Az a legrosszabb, hogy a családdal is türelmetlen vagyok, nem érzem jól magam a bőrömben, mert nem érzem magam egészségesnek, én, aki 44 éves koromig az influenzát is lábon hordtam ki két nap alatt, és bármit és bármennyit ehettem. Azt is mondják, létezik ilyen életközepi válság is. 

Azt akarom kizárni, hogy ez fekélyes gyulladás vagy Crohn lenne. Azt hallom, olvasom, hogy az ilyen betegek sokkal rosszabb állapotban vannak, de azt is tudom, hogy nagyon sokfélék lehetnek a tünetek. 

Előzmény: nyuggerfarhát 58 (25149)