Törölt nick Creative Commons License 2020.02.26 0 0 13911

"A LeVital System® Perfect Sense és Perfect Contour matracok és ezeknek egy lehelettel lágyabb változata a Sense Touch és a Contour Touch matracok nem egyszerűen csak matracok, hiszen a forradalmi és szabadalmaztatott vágástechnológiai eljárásnak köszönhetően minden eddigi habmatractól különbözik. Az Egyesült Államokban 9,930,971 és az Európai Unió területén EP 3065598 szabadalmi számon is szabadalmi védelem alatt álló LeVital System® alvási rendszer forradalmasítani készül a jövő alvását, megszünteti a testsúly-különbségekből, magasság- és testalkati eltérésekből adódó anomáliákat leegyszerűsítve és biztonságossá téve a matracválasztás bonyolult és sok esetben sikertelen folyamatát."

 

Hétköznap délelőtt a tvshopban hallani ilyen szövegeket ahol épp tapadásmentes serpenyőt, autópolírozó akármit, vagy konnektorba dugható olcsón az egész házat felfűtő tenyérnyi hősugárzót akarnak rámsózni ötszörös áron.

 

"már nem lehet a termék tulajdonságaival nyomulni, hanem érzelmeket kell eladni, életérzést, agyonvilágított reggeli idillt, boldog hófehérbe öltözött családot gyerekkel-kutyával-kerttel és hófehér fogakkal, besütő napocskával. És azt sugallni, hogy ezt te is elérheted"

 

A lenézett kávé reklám és az idézett matrac marketingszöveg között az égvilágon semmi különbség sincs. Egy életérzést, meg a tartósság ígéretét árulja tízszeres áron.

Előzmény: Alváskultúra (13906)