JoxyH Creative Commons License 2020.02.25 0 0 7154

Sziasztok!

 

Új vagyok itt, és remélem nem ellenkezik a fórum szabályaival, amit írni fogok. Úgy alakult a dolog, hogy egyszer, amikor sok időt töltöttem a természetben nagyon erősen arra koncentráltam, hogyan tudnék a kényszereimen segíteni, és a valahogy rengeteg inspiráló gondolat érkezett hozzám. Akkor még nem tudtam, hogy ebből könyv lesz, de gyorsan lejegyeztem a dolgokat, mert úgy éreztem nagyon hasznos lesz magamnak. Később, mikor még több jegyzet összegyűlt, úgy éreztem, hogy ez igen hasznos lehet másoknak is, így egy kis könyvvé formáltam az egészet.
Ez az  ekönyv épp tegnap lett elérhető az Apple, eKönyv, Líra és Bookline oldalakon.
A címe: "Kényszerbetegség a lélek szemével"

 

Azt hiszem nem küldhetek linket, de bárki megtalálhatja a könyvet a fenti boltokban.
Elképesztően kíváncsi vagyok, ti hogyan fogadjátok, így fel szeretnék ajánlani ingyen példányokat az első 3 jelentkezőnek.

A könyv végig a lelkedhez szól, támogat és bátorít. Olyanok jelentkezését várom, akik úgy érzik nyitottak egy picit spirituálisabb megközelítésre. Tehát semmiképpen se pszichológiai értekezést várjatok. :)
Ez az írás inkább csak egy kis kedves társad lesz, aki folyamatosan bátorít és inspirál az utadon.

 

Szóval, ha úgy érzed nyitott vagy, csak hivatkozz az index fórumra és lépj velem kapcsolatba (elérhetőségem megtalálod a könyvek előnézetében vagy írhatsz az itteni email címemre.) Cserébe csak annyit kérek, hogy ha lehet, publikusan írd meg a véleményed a könyvemről.

 

Szívemből remélem, hogy segítségedre lesz!