lászlómester Creative Commons License 2020.02.21 0 0 1422

Lehet, hogy igazad van. Az új terv szerint:

 

"Az átmeneti forgalom növekedés kizárólag az Ipacsfa utca – Közdűlő út – Besence utca-t érinti, Méta utcai kihajtással.  Az elszállítás során érintett Budapest XVIII. kerület Méta utca-Besence utca kereszteződésében a Fővárosi Önkormányzat beruházása keretében előzetesen lámpás kereszteződés valósult meg a kármentesítési és kivitelezési munkálatokból fakadó forgalom szabályozására, segítve a helyi lakosok és az átmenő forgalom akadálytalan és biztonságos közlekedését a kivitelezési időszakra is."

 

Az önkormányzat honlapja szerint:

 

"A tervek szerint naponta húsz-huszonöt hulladékgyűjtő autó üríti majd itt a szemetet, és a tömörítés után nyolc konténeres vontató viszi majd innen hulladékot..."

 

Szerintem a Ipacsfa utca – Közdűlő út – Besence utca - Méta utca egy NO-GO zóna lesz.

 

OFF

 

Amit A megválasztott új XVIII. ker-i polgármester személyével kapcsolatban írtál, arra egy friss hírrel tudok reagálni, miszerint ő az egyik a két MSZP-s polgármesterből, aki átigazolt a DK-ba. 

A dolog pikantériája, hogy Szaniszló polgármester Erdélyből, Arad megyéből települt át Magyarországra, és most annak a Gyurcsánynak a pártjába lépett, amelyik 23 millió románnal riogatott. Mondjuk a "riogatás" idején Gyurcsány még MSZP-s volt csakúgy, mint Szaniszló. Most is csak követi a saját fajtáját lenéző politikust. Miért kell ezt csinálni...

Előzmény: fater69 (1421)