action_9 Creative Commons License 2020.02.21 -2 4 374682

Kerdezd a mestert...

 

A mester nem érdekel. Nem nagyképű akarok lenni, de tőle (egyikőjüktől sem, ilyen helyzetben) őszinte választ nem remélhetsz.

Mivel Csató játszik helyette, vagy a posztján és azért annyit látok a labdarúgásból, h azt megítélhessem ki a jobb, 100% biztonsággal ki merem jelenteni, h az új srác (még) nem jobb a pályán!

Sőt!

Azt is vágom, h miért ő játszik, mert ő az új edző igazolása, ha nem lúzer akkor játszatja...)

Mivel Szanyónál is voltak érthetetlen padozások, és most is, valszeg mentalitásbéli problémák állhatnak a mellőzése mögött. Mert az akkori helyettese (Diégó) és a mostani is szarabb.

 

 

 

En lattam, amit lattam es ti is.

Tapasztalatból mondom, h itt a kocsmában labdarúgás kapcsán, nagyon nehéz a felfogás. Most én is itt vagyok a sorban - többed magammal - és arra szeretnénk választ kapni, h az általad tett megállapítás ("Viczianrol jott az oszi golok nagyresze") hol nyert teret. Te ha valamit jobban látsz, azt oszd meg velünk, világosodik az agyunk.

De azt tudd, eddig csak a sötétségbe viszel, mert menekülsz. Ott hagytál a szarban. Konkrétumról beszéltél, azóta pedig mellébeszélsz, terelsz. Mint az oviban, amikor a kis kölök nagyot mondott...

 

Van még egy opció, h alaptalan megfogalmazást tettél és annyira sík hülye vagy ehhez a sportághoz, h a saját mondatod alátámasztása is olyan feladat, mint nekem valaha is egy ascoti derbit megnyerni.

 

Előzmény: tex66 (374666)