ZoliD65
2020.02.20
|
|
-1 1
1834
|
Még mindig nem figyelsz , én nem mondtam hogy rohanok haza-bár volt rá alkalom , (hol éjjeles után low volt a Battery , hol jelenésem volt családi eseményen ) , távtól független , de az elektronikus rendszernek hála kicsit gyorsultak a dolgok nyilván , mint írtam lentebb tegnap - és ez a gyorsulás szerencsés a szervezőknek, a szervezőknek meg engedtessék már meg ha tudnak valahol valamiben időt nyerni akkor tegyék meg jobb neki és a versenyzőknek is . Olvasgass vissza és összeáll mire akarok kilyukadni , had ne kelljen összegyúrmázni 1-be az utóbbi 1-1,5 napot. DE leírom , Itt: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=153893768&t=9209247 még a rendezői szempontokról írtam amit a mostani pontozás hozott , utána te Majd Dino a versenyzői hazarohanásról írtatok - keveredett a 2 dolog .
A Versenyzői hazarohanásról a véleményem, annak ellenére hogy én is mentem már el a végéről , nem azért mert 20 percet nyerni akartam: Minimális Tisztelet megadásának jele az ha valaki kivárja a "ceremóniát" az aznapi top 3-nak , ennyi jár , Minden kategória első 3 helyének . |
Előzmény: Fricu1 (1829)
|
|