EgyPasi75 Creative Commons License 2020.02.18 -1 1 188

Sziasztok!

 

Régóta járok és néha feleségemmel is ide. Néha egész érdekes történeteket olvasni, érdekes emberekkel lehet találkozni.

Sokszor néztük az amatőr képfeltöltéseket. A feleségem jegyezte meg, ha ez a nő fel meri tölteni ezt magáról, akkor ő miért ne  merné...

 

Elsőre próbáltam rábeszélni, nosza tegyük meg, de erre nem hajlandó és nem is lesz, még arc nélkül sem. Azonban sokszor láttunk olyant is, hogy valaki(k) honoráriumért modellt keresnek.

Mondtam a feleségemnek, akkor itt egy másik lehetőség. Elsőre szabadkozott, majd kis idő múlva ő tért vissza erre. Lényeg kerestünk egy ilyen amatőr fotóst. Elsőre eléggé csalódtunk, mert hogy mondjam kritikán aluli volt a pasi. Azóta csak hosszabb levelezés után, majd telefonos egyeztetés után jön a találkozó. Ennek is meg van a maga tapasztalata. Esetek 90%ban emailen ugyan érdeklődnek a pasik, előadják ők aztán így úgy, de referencia képeket kérnek. Ha megkapják "felszívódnak mint ürességben az emlékek". Gyakorlatilag képgyűjtők. Igyekszem ezeket is kiszűrni, de nem megy 100%osan.

 

A pozitívuma az hogy szerencsére több fotóst megtaláltunk már, aki ezt tényleg szeretné. Semmi profi fotóst nem akarunk, a képeket nem oszthatja meg, csak magának. Persze az első alkalmakkor a feleségem is kicsit merevebb volt, de feloldódott. Minden pózt vállal amit a fotós kér (vagy majdnem mindent). Hozzá is lehet érni közben, sőt közös képek is mehetnek. 

Furcsa az hogy nem tudom melyikőnknek tetszik jobban neki vagy nekem.  Talán ez kicsit kiszabadulás neki a "tisztességes" hétköznapokból, itt kicsit lehet rossz. 

Félreértés ne legyen! Szex, sem ilyesmi nem lehet.

 

Az is érdekes kik keresnek meg, mármint akivel fotózásig is lejutunk. Ez is külön történetet megérdemelne. Sok féle pasi (de nők is). Vannak egész intelligensek is, de vannak problémásak is, volt akivel a találkozás után a fotózásig el sem jutottunk.

 

Hogy meddig hajlandó erre? Nem is jó rá a hajlandóság, mert csak addig akarom ezt én is amíg neki örömet okoz ez neki is.