RnD Creative Commons License 2020.02.18 -4 6 1401

"T. Mészárosék is pontosan tudtak arról, hogy idén már közel 150 millió áfát kell fizetni (korábban nem kellett), hogy a felére (80 millióval) csökken a Kézilabda Szövetségtől kapott reklámbevétel (mint mindenhol amúgy), és hogy a játékosok bérezése további 10-15%-kal emelkedik a korábban megkötött szerződések szerint (több mint felük esetében eléri a nettó kétmillió forintot!!!), mégsem tettek semmit. Nekünk kell rendbe raknunk a cég pazarló gazdálkodását, mert az érdiek által befizetett építményadó kétharmada nem mehet kizárólag látványsportra.

 

A felnőtt kézilabdára szükség van Érden, szeretnénk bennmaradni az NB1-ben, de sajnos nincs arra pénz, hogy több milliós fizetésekkel rendelkező klasszisjátékosokat foglalkoztasson a város. Ezért a fő irány, hogy az utánpótlást megerősítsük, azt szeretnénk, ha az érdi lányok nevelődhetnének ki és helyben képeznénk ki a leendő felnőtt csapat tagjait. Nem szabad elfelejteni, hogy óriási értéket teremtett helyben a kézilabdázás az elmúlt 10 évben. Kétezer-hatszázan kézilabdáznak az iskolákban és az utánpótlás csapatban, az elért sikereket nem fogjuk kidobni az ablakon. Egyszerűen arról van szó, hogy nem fér bele 700 millió forint az éves költségvetésünkbe. Reálisan amit kézilabdára tudunk fordítani az 200-250 millió forint, a többit pedig névadó nagy szponzorok segítségével kell kipótolni, mert hát az uraknak ez sem sikerült az elmúlt 10 évben, itt is kudarcot vallottak..."

 

...az érdi polgármester legújabb posztja Facebook-on.

 

Érdekes, én mindig azt hallottam hogy Edina azért elmozdíthatatlan Érdről, mert ő és Borsos hoztak oda szponzorokat, és ők rögtön eltűnnek ha Edinát elküldik. Ezek szerint mégsem.....?