hul Creative Commons License 2020.02.16 0 1 145786

Jót mosolyogtam! A tervezett(?) utatok normál esetben egy jó "nyaralás".  Viszont az időtartamok, az útra szánt és az ott tartózkodás ideje a felsorolásodban kb. megfelel egy képeslap, katalógus nézegetésével- itthon.

Példaként mondom, a Bled-Velence kb. 300 km, és nem Velencében állsz meg... továbbá  3-4 óra "nézzük meg Velencét" Ezek a "tervezett"  idők a helyzet totális félreértése. 

 A valóságban a távolságok, amivel jár az autózás, parkolás stb.  az ott tartózkodás, a programok, sokkal több időt igényelnek. Étkezés is van, elmegy a nap aludni is kell valahol. Kéne bázisokat keresni, előre foglalással.

Emellett a két gyereknek is élményt volna jó szerezni, tehát itt-ott eltölteni pár napot. 

 

Búvárkodás: azt hiszem úgy futólag nem fog menni, mondjuk az egy külön program, ha tényleg... előre foglalással, befizetéssel esetleg tanfolyammal, vizsgával.

Persze lehet úszószemüveggel strandolni, ha végül is erre gondoltál... strandolós napok beiktatásával... ha már ott az a nagy sós víz:-)  

 

A műanyagok a tengerparton c. kitérő további érdekesség, nem tudom tényleg tisztítani akartok (ezt írtad!) vagy mentes helyet kerestek? Nincs kosz-káosz arrafelé, kisebb dolgok előfordulnak, de hatalmas a tér és kiváló a tenger. Amúgy, ha vmi nem tetszik eléggé, odébb kell menni. Rengeteg jó hely van.

 

Előzmény: Husssss (145782)