cassano71 Creative Commons License 2020.02.15 -1 2 217165

Én szinte egy az egyben azt gondolom erről a meccsről amit Vitya mondott a sajtótájékoztatón. Nagy hiba lenne most hirtelen egy vereség miatt rögtön fejeket követelni, sokan a stadionban lefújás után gyalázták a csapatot mondván hogy "egy Kövesdet sem tudunk már verni", ami nem volt túl szimpatikus.

Azért nézzük már meg ezt a Mezőkövesdet hogy ki áll mögötte, milyen játékosai vannak, hogy áll a táblázaton. Ráadásul Kuttor mióta építgeti ezt a Kövesdet és milyen jó, masszív csapatot rakott össze mostanra. Azért jóval előrébb jár munkában mint Vitya.

Nem azt mondom hogy nem nyerhettünk volna, de egy-egy meccs nagyon összetett, sok kis dolgon múlhat a dolog. Az első félidőben sokáig ez egy jó iramú ki-ki meccs volt, ott volt Szécsi lábában a vezetés, ki tudja akkor mi van ha berúgja. A hibáinkat viszont a Kövesd könyörtelenül kihasználta és nagyon megéreztük hogy megbomlott a védelem, de ezt azért sejtettük előre sajnos, hogy így lesz.

Én úgy éreztem taktikailag és fizikálisan is fölénk nőttek ma, a fizikális alatt nem azt értem hogy ne bírtuk volna erővel végig mert bírtuk, hanem hogy a párharcok nagy részét megnyerték, a lepattanó labdák nagy részét ők szerezték meg. Egyszerűen erősebbek voltak fizikálisan. Összességében jobb csapat jelenleg mint a Loki az a véleményem, még ha mondom, teljes csapattal ha úgy alakul éppen meg is verhettük volna őket.

A hozzáállás, ahogy mentünk végig az továbbra is pozitív, szerintem ahogy Vitya is mondta egy vereség miatt nem szabad letérni a megkezdett útról.

Ami Szacsát illeti, igen, rosszabb játékos mint Kinyik adott poszton, nem véletlenül Kinyik kezd alapból, de ez a mai meccs konkrétan nem Szacsán ment el szerintem, pl. az első gólnál sem ő ragadt be hanem Habovda. Mint csapat veszítettünk ma, mindenki benne volt, van ilyen. 

Most jön két meccs ami meghatározó lesz, Paks idegenben, Várda itthon. Minden esélyünk megvan jól szerepelni ezeken. A Fradi ellenit ami a kettő között lesz direkt nem veszem ide, az külön téma és nem túlzottan érdekelne ha ott kikapnánk amennyiben a másik kettőből legalább 4 pontot hozunk.  

 

Előzmény: ctvi (217155)