Káesháká Creative Commons License 2020.02.15 0 0 4087

Igen - ezen már én is gondolkodtam :).. Neki is sokakhoz hasonlóan rosszat dobott a gép sors terén, csúnya válása volt és az elmúlt öt éve tele megaláztatással, agresszióval, elnyomással. Viszont ennek ellenére sokkal kevésbé depis - lazább, életvidámabb, mint a legtöbben. Rengeteget lehet vele hülyülni, viccelődni, szereti megélni az életet, nyitott a világra és bevállalós, ha én is. És a barátaim is megjegyezték, hogy amikor együtt vagyunk, akkor látszik rajta, hogy felnéz/büszke rám, tart valakinek. Nyilván azért is, mert én is őt. Elfogadja a tanácsaimat, a segítő kezemet a gondjainál (itt nem anyagiakra gondolok). 

Sokkal nagyobb az érdeklődése is irántam a legtöbb nőnél. Nyilván az első pár napban van a legtöbbnél pörgés, de nála hetekkel később is az van, hogy nem csak én írok rá, hogy "Hogy vagyok?", hanem ő is fent tartja az érdeklődést. Nem az van, hogy elvárja, hogy kinyaljam a seggét, fussak utána, csak "mert ő nőből van" - tipikus női indok, ha valamit nem tudnak vagy nem akarnak megmagyarázni. Olyan privát dolgokat oszt meg velem már egy ideje, ami egyértelművé teszi, hogy őszinte velem, megbízik bennem. Ki tudja mondani - ha épp úgy érzi valaminél-  hogy ügyes vagyok és ilyen téren neki is hiánya volt, ezért nagyon örül neki, ha én is fordítva. 

Amúgy félénk, nehezen nyilik meg, így az első találkozásokkor tévesen hihettem volna azt is, hogy nincs meg a kémia/kölcsönös szimpátia. De a lehetőséget éreztem benne és később a bizalmát elnyerve teljesen megváltozott, kinyílt. A természetét, viselkedését figyeltem, hogy belelássak a személyiségébe. Sosem gondoltam azt sem, hogy egy évtizeddel fiatalabb ilyen gyönyörű testtel megáldott nő egyáltalán szóba áll majd velem. Ő az a nő, akit sokan megnéznek az utcán, azonban az exe teljesen letörte az önbecsülését, nem gondolja magát szépnek. Talán ő volt a legszebb nő, azok közül, akivel találkoztam is - nem csak arcszépség funkciós fotón láttam.

Előzmény: Nimfavoltam (4085)