AttHunter Creative Commons License 2020.02.06 0 0 70723

Rokiék megemlítését én is nagyon hiányoltam. Azért jó volt hallani, hogy sok ember kimegy és túrázik. Hogy ez az MTSZ, a propaganda eredménye, vagy egyszerűen csak divat a fiataloknál, ezt majd az idő eldönti. A rozé fogyasztásunk is megugrott az elmúlt években, mert divat lett. Aztán most csökken, mert más a divat. Elnézést az alkoholos párhuzamért, de ez jutott eszembe.

 

A család nekem is nagyon szimpi volt, nem tudom mennyi szülői ráhatás kellett a túrákhoz, korán kelésekhez. Minden esetre, ha valaki jó példát lát és jó helyről mintavételez, az megfertőződik és túrázni fog. Vagy nem. :)

 

Érdekes, Boldogkőről nekem is a sárgabarack ugrik be. Vannak még véletlenek.

 

Remélem nem rám gondoltál SNP teljesítőként, mert ilyet nem állítottam, hiszen nem is csináltam meg. Csupán harminc-harmincöt éve rengeteget járkáltam arrafelé, meg az Alpokban is. Hol túráztunk, hol sífutottunk, hol hegyetmásztunk. Sok-sok ismerős táj emléke elevenedett meg V43 leírásai nyomán. Persze még most is ki-ki járkálunk évente párszor nosztalgiázni. Nem hiszem, hogy lesz annyi időm és erőm, hogy valaha szervezetten végigjárjam. Bár az is igaz: Soha ne mond, hogy soha. :)

Előzmény: jzp2107 (70720)