holdvilág81 Creative Commons License 2020.02.05 0 0 5123

Szerintem összehasonlítani a lyme-os betegeket a Te "gondtalan" állapotoddal azért nem reális, mert rajtad kívül nem hallottam más biol. terápiás sikersztorit.

 

Nem arról van szó, hogy mindenki lyme-os, de az mindenképpen elgondolkodtató, hogy milyen sok autoimmunnak látszó tünetnél kiderült már, hogy a háttérben ott a borrelia fertőzés.

 

Egyébként is szerepel a találgatások között az, hogy bármilyen vírusos vagy bakteriális fertőzés is elindíthat autoimmun folyamatokat. A borrelia fertőzés esetében pedig konkrétan ez történik, vagyis megzavarja az immunrendszert, és lappanghat évtizedekig is úgy, hogy tünet még nincs, aztán akármi hatására, hormonális változások pl. hirtelen belobbantják a kis dögöt.

 

Nem tudom, ez számodra miért elképzelhetetlen. 

Te jól vagy, ez szuper. De nem drukkolsz, hogy egyszer csak megfoghatóbb legyen az ok-okozati összefüggés ebben a szemét betegségben? És nem csak ebben... 

 

Én pl. egyre inkább nem hiszem el ezt a "nem tudjuk mi okozza" maszlagot. Belefutottam egy olyan cikkbe, amiben arról olvasni, hogy felboncolt SM-betegek agyában mind kimutatható volt a borrelia. Azért az durva, nem? De akkora pénz van az SM gyógyszerekben, hogy a protokoll ebben is marad a régiben, isten őriz felvetni a lyme-kór gyanúját már az első tünetek megjelenésekor, mert akkor még a végén meggyógyulnak ezek a szerencsétlen betegek...

Előzmény: .ETNA. (5122)