BZoltan Creative Commons License 2020.02.05 0 0 73511

Nem, hiszem, hogy a téma szempontjából bármilyen hozzáadott értéke lenne annak, hogy te minek nevezel egy cikket amit pusztán azért citáltam ide mert épp a kézművesség kritériuma a téma.

 

Azt pedig nem hiszem, hogy bárki aki engem ismer ne röhögne fel hangosan arra a felvetésre, hogy  én kifarolnék egy vitából. Természetesen van koherens és alapos válaszom minden felvetésedre. De mint már írtam ameddig nem vagyok meggyőződve arról, hogy te is az értelmes és építő beszélgetésre törekszel és nem az én személyem hiteltelenítése a fő célod addig ez nem fog menni

 

Konkértan a #73506 hozzászólást ajánlom figyelmedbe. Meg bármelyiket utána... Zoli, nem kötelező ám velem beszélgetni. Szerintem te is és én is boldogan tudjuk eltölteni az időnket anélkül, hogy beszélgetnénk. De ha te velem értelmes vitát akarsz folytatni akkor légy szíves uralkodj magadon. Erre már korábban is sokszor kértelek. Aztán egyszer elhatároztam, hogy amint átcsapsz ilyen sértő (és ráadásul full offtopik) személyeskedésben ott részemről lezárul az érdemi vita.

 

Bármikor folytathatjuk és értelem szerűen örömmel állok elébe egy érdekes szakmai vitának. De ez nem úgy megy, hogy te belém rúgsz én meg udvariasan érvelgetek tovább. Ezt én rendkívül megalázónak és méltatlannak tartom.

 

 

Előzmény: bajnár (73510)