Félix2018 Creative Commons License 2020.02.04 0 0 1322

Ezek nem normálisak. Először elvesztették az összes levelemet. Majd hónapokig hazudoztak, hogy az "ország legjobb mérnökei" dolgoznak a helyreállításon. Ezek után, mikor kellemetlen kérdéseket kezdtek feltenni az ügyfelek, törölték a számukra kellemetlen hozzászólásokat. Többek között az enyémeket is. Hazudoztak, csúsztattak, végül mikor már nagyon rájukégett a dolog, nemes egyszerűséggel törölték a facebook oldalt, és a másik, saját platformjukat is, ahol szintén összevissza hazudoztak a dolgok állásáról.. Természetesen azonnal átmentem a gmailra, és megpróbáltam törölni az 5 fiókomat, amiket addig használtam. Nem lehetett törölni, nem hagyta magát. Azóta nem lehetett regisztrálni náluk (bár ki az a hülye, aki ezek után szeretett volna regisztrálni?).

Ezek után nemrégen elkezdtek nyüzsögni, hogy majd most jól megújulnak. Gondolták, mostanra már elfelejtették az emberek, mit tettek. Kiküldtek egy kérdőívet, hogy hajlandók lennénk-e fizetni a mailbpxért, továbbá ha fizetős lenne, törölném-e fiókjaimat? Válaszoltam, hogy azonnal törölném  mind az ötöt.  Mégis, mit gondoltak, ki az a hülye, aki azok után, hogy jól kibaxtak vele, még fizetni is hajlandó ezért, Ahelyett, hogy megbecsülték volna, aki még ennek ellenére ottmaradt, közölték, hogy fizetős lesz az oldal. 
Én tegnap és ma megnéztem az oldalt. Teljesen zavaros szar, áttekinthetetlen, és megint eltűntek a leveleim. Ugyan egy se hiányzik, mert csak kéretlen reklámok voltak rajta, de hát aki esetleg még használta? Az a kérdőív pedig, ami fogad a belépő oldalon, és amit ki kell töltenie az újonnan regisztrálóknak (ha akad ilyen marha), illetve a régieknek, ha maradni akarnak. egy vicc. Nem beszélve arról, hogy súlyos adatvédelmi aggályokat is felvet, amiről tájékoztatni is fogom a megfelelő hatóságot. Ha ezen új regisztrálóként túljutott valaki, jön az, hogy "hozzájárulásként) utaljak nekik a bankszámlámról hétszázvalahány forintot. Ráadásul évente! Először is, ha valamit hozzájárulásnak hívnak, az önkéntes, és nem kötelező.
Kérdezem: van olyan suicid alkatú hülye, aki hajlandó ezért a szarért még fizetni is? A gmail ingyenes, és megbízható, amióta csak van.
Ez az fiúk, csak így tovább. Gondolom az emberek emlékezete, józansága, és a piac beáraz benneteket. Remélem, minél hamarabb tönkrementek, és eltűntök a netről.......

 

Előzmény: manao (1318)