Ter-tünde Creative Commons License 2020.02.04 0 3 7458

Sziasztok!

 

2018-ban az Azori szigeteken nyaraltunk, ami nagyon feltette az i-re a pontot, pedig azóta már vagy 15 országban jártunk, bár tudom nem szép dolog, de minden országot hozzá hasonlítunk. Nagy álmom volt, hogy eljussak Madirára, amiről már sok szépet olvastam.

 

Eddig csendes megfigyelő voltam, december közepet óta szorgalmasan olvasom a bejegyzéseiteket, ha időm engedi.

Hogy egy kicsit aktivizáljam a csoportot gondoltam beszámolok, hogy eddig hol tartok. :)

 

Beszámolótok alapján a TAP-al utazunk, de nem a honlapjukon, hanem a skyscaner-en találtam a legolcsóbb repjegyet, így kb. 15 e Ft/fővel volt olcsóbb, kis gurulós bőrönddel. Végül is július 10-én 16.20-kor indulunk, Lisszaboni átszállással (2 óra 50 perc), 11-én hajnali 1 órára érünk oda. Szállást a bookingon keresztül Canicoban foglaltam, autót a funchalcarhire-nél. Visszafele 21-én 23.10-kor indulunk.

 

Utazás előtt szeretek mindent megtervezni, már csak azért is mert, angolból vannak hiányosságaim:)

Szeretek napi beosztást készíteni, hogy nehogy kimaradjon valami, bár tudom az időjárás mindent felülírhat, de mégis így szeretem :)

 

Azokat szeretném megszólítani, aki ráér, és szívesen nosztalgiázna, hogy ő ki mit tervezne egy-egy adott napra? Hol túrázna? Lényegében, hogy egy napba mi fér bele, merre indulna? Ez persze iránymutatás lenne.

Szeretem a beszámolókban "nekem ez tetszett"-eket, ezeket kiírom, térképen bejelölöm.

Mint a legtöbb ember én is a szép helyeket szeretem, szeretek túrázni, minél több helyre eljutni, ott megpihenni, élvezni a táj szépségét, feltöltődni, aztán tovább.

Link címeket is szívesen veszek, hogy ti honnan készültetek fel, vagy blogat, hátha olyat ajánltok, amit még nem olvastam (természetesen Jano beszámolóját is néztem már, de még jó sok van, most csak gyűjtögetek :) de még időben vagyok:

157  nap, 1 óra, 10 percem van rá :)

 

szóval akinek van kedve írni, várom a napi tervezést! :)

előre is köszi :)