Mungo Creative Commons License 2020.02.01 -1 1 597

Hogy miért egészségtelen desztillált vizet inni, ez idő alatt nem derült ki.

A suliba nem csak melegedni kellett volna, ha már ott van az ember akkor nem kerül semmibe, hogy azt a hülye fickót ott a táblánál némi figyelemre méltatjuk. Néha, ilyen zavaros mágiáról is szó esett, mint az ozmózis jelensége. Meg biológia órán arról a marhaságról, hogy a sejtfalak nem engedik a sejtből kimenni a nátrium ionokat, de a vizet átengedik.
Ha nem maradtál volna szűz ezektől a fekete-mágiáktól, akkor talán felderenghetne benned, hogy a desztillált vízből, ha 2-3 litert fogyasztasz úgy, hogy közben nincs konyhasó bevitel, akkor hogyan reagálnak a sejtjeid, ami különösen az agysejtek esetében érdekes. Víz ivó versenyen 4-5 liter csapvíztől is előfordult már halálos kimenetelű agyi ödéma.
Azt sem ártott volna megjegyezni, hogy a desztillált víz fogalma azt jelenti, hogy nincs más anyag benne oldva. Mihelyt sót, cukrot, fűszert teszel bele, máris megszüntetted a "tisztán víz" állapotot. Így aztán boldogan fogyaszthatod húsleves formában, akár meg is szenteltetheted.

Mióta azt eszem és annyit amennyi jól esik, és azt iszok ami nekem tetszik, kutya bajom. :)

Na ez az, amitől kiegyensúlyozott vagy és nem a kuruzslók "vércsoport diétái" és egyéb elmebetegségek alkalmazásától.
Diétázni meg akkor kell, ha nagyon túlsúlyos vagy, vagy ha valamilyen betegség, (cukorbaj, magas koleszterinszint, húgysavszint stb.)esete áll fent. A csapvíz tényleg "véleményes" néhány körzetben, de az ásványi anyagok, nyomelemek hiánya kellemetlen tüneteket okozhat.
A mottó: azt egyed és igyad, amitől egészségesnek érzed magad.

Ha vannak enyhébb fóbiáid, az sem baj, addig, amíg ez nem fajul önsanyargatássá.

A pénzedet csak akkor költsd a kuruzslók hülyeségeire, ha az tényleg megnyugtat, ha tényleg megszűnnek tőle a szorongásaid.

(Azért a pénzköltést csak mértékkel, mert a kuruzslók telhetetlenek és nem törődnek az anyag helyzeteddel.)

Előzmény: 55judit (594)