55judit Creative Commons License 2020.02.01 -1 1 592

Novemberben volt 1 éve hogy elkezdtem a desztvizet fogyasztani. Csak ezt iszom és ezzel főzök.

Hogy miért egészségtelen desztillált vizet inni, ez idő alatt nem derült ki.

 

Nem csak az ásványvízben, a csapvízben is szervetlen formában vannak az ásványok, hormonok, szteroidok, antibiotikumok egyéb szemét kíséretében ami valóban betegít. Desztilláltam ásványvizet is. Ugyanolyan vastagon állt a trutymó az edény alján a desztillálást követően mint a csapvíz esetében. 3.8 dl víz. Ha belegondolok hogy évtizedeken át 2 naponta annyi trutyit vittem a szervezetembe mint amit most az edény alján látok egyetlen desztillálás után, komolyan mondom, elborzadok. Büdös is. Nem érzem hogy az a szutyak hiányozna a szervezetemből.

 

Az én élelmeim nem tudományosan, hanem kedvem szerinti sorrendben a következők: Gyümölcsök, zöldségek, hüvelyesek, magvak, tojás, kevés tejtermék, még kevesebb hús. A zöldség és gyümölcs egy része saját termesztésű, bio.

Az alap étrend kiegészítőm tartalmaz minden ásványt, nyomelemet, ami az élethez szükséges.

A fentieknek köszönhetően nagyon jól vagyok, semmilyen "gyógyszert" nem szedek. Mióta a desztvizet is fogyasztom, így 65 évesen jobban érzem magam mint valaha. És a világon ez a legfontosabb. :)

 

Aki szerint ártalmas a desztvíz, ne igya. Ellenérvei csak a hiányos ismeretekkel rendelkező embereknek vannak. Ők csak azt írják amit innen-onnan összeolvasnak a neten. El kell engedni, nem kell az ilyennel foglalkozni.

 

Előzmény: Zsolti 1968 (591)