hunagyp Creative Commons License 2020.01.31 0 0 13808

Köszönöm a megerősítést! (Annak vettem)

Ma el tudtam menni 3 boltba. Matrackirály (uj-buda center mellett - huh, ugyan van kínálat, volt 1-2 szimpatikus motyó is ( a néni szakértelme elhanyagolható szintű...) Csak 400 körül indult volna a 140 széles, ami strapa matrac lenne :D

Ok, nem messze matrackiráy, lelkemben rözsedalokkal cammogok, h na "Jsbir, sulykorlát nélkül, gyere haza velem". Hát nem, összeszottyadós alattam mind a 4 v(rugós) verziója. Még egy billerbacket ajánlott, az nem lett volna rossz, de túl keménynek éreztem, oda kellett volna még egy topper (kiprobáltam vele, nade kérem 70E egy 6cm vastag hab, nemár...)

Szóval Budaörs, Cardo, Kishölgy segítökész, Silver jupiter hard, fekszek, "hm, ez jó". Még 2 másikat is megfeküdtem. Azoknak a széle alig rogyott alattam - ez magic!

Erre vissza a jupiterre. Picit rogy a széle ülve, nem durván. 10perc "szundi", ellazultam erre elmúlt a zsibbadás a lábamból :D újabb magic.  Nekem  ez kell! Következönek arra  eszméltem, hogy töltjük a megrendelőt :D

Normál embernek tutira nem ajánlanám, mert nekik durván kemény lehet, de nekem lehet jó lesz. Kiderül, ha megkapom és betöröm itthon :)

Előzmény: Alváskultúra (13801)