egészségesen Creative Commons License 2020.01.31 0 0 1635

Hálásan köszönöm a részletes leírásod!

 

Olyan izgatott lettem, hogy tegnap este, már el is kezdtem a gyakorlást. 5 másodperces beszívást-kilégzést tartok és 15 másodperces feszítést. Remegésnek még nem mondanám, mert még a feszítés sem megy egyik percről a másikra. Sokat kell ezt gyakorolnom. A másik az, hogy a 15 másodperces feszítés után, annyira kapkodok a levegő után, hogy hirtelen nem tudom folytatni az újabb belégzéssel. Megpróbálom úgy, hogy rövidebb ideig tartom ki a feszítést, hátha így folyamatos lehet a gyakorlás. Mennyi ideig lehet egy alkalommal csinálni a gyakorlatot? Nem tudom, hogy emlékszel e még, de régen említettem, hogy megkatéterezett szívbeteg vagyok. Emiatt is kérdezem, hogy mi a véleményed a gyakorlások idejével, intenzitásával kapcsolatban? 


Gyaloglás közben a térdem elől és hátul, a bokám is sokszor és a derekam a farkcsont környékén fáj. Fent a lapockáim környékén pedig még mindig izomcsomók gyötörnek. Magyarul, szinte majdnem mindenütt van kisebb vagy nagyobb fájdalmam. Azt mondják az orvosok, hogy meszes lerakódás, nem lehet vele mit kezdeni.

 

Egyszerűen elképesztő, amit csinálsz. Amilyen hajlékony vagy, az egyszerűen hihetetlen. Tudom, kérdeztem már. Hány éves is vagy most? Minden elismerésem. 

Előzmény: ghepard (1634)